One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

New Space-Time Ruili Hotel

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  da  de  el  es  fr  it  ko  nl  ru  tr  

New Space-Time Ruili Hotel

2th Floor No.99 Huichuan Road Changning Area, Sjanghai, China

New Space-Time Ruili Hotel

Het hotel heeft de volgende faciliteiten: een businesscentrum. Het meertalig personeel van het hotel helpt u graag met het organiseren van uw verblijf in Sjanghai. Gasten kunnen 24 uur 7 lang gebruik maken van de room service. Het hotel biedt haar gasten het gemak van draadloos internet aan.

De kamers van het New Space-Time Ruili Hotel zijn voorzien van kabel/satelliet televisie, een televisie en een kluis. Een koelkast, een minibar en een mini-koelkast zijn in elke kamer van het hotel aanwezig. De kamers zijn uitgerust met een keuken met een magnetron. De badkamers zijn voorzien van badjassen.

Chang Feng park, Shanghai Library en Nanyang Model High School zijn vanaf het New Space-Time Ruili Hotel met de auto binnen 5 minuten te bereiken. Shanghai Astronomical Observatory, Saint Ignatius Cathedral of Shanghai en Shanghai Indoor Stadium zijn vanaf het hotel met de auto binnen 10 minuten te bereiken. Jing'an tempel (Shanghai Metro) en Jing'an tempel zijn met de auto binnen 5 minuten te bereiken. Het hotel is gevestigd in het centrum van Changning District, dat bekend staat om de goede winkelgelegenheden. Jade Buddha tempel is binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Internationale luchthaven Shanghai Hongqiao is op 20 minuten afstand van het hotel. Het centrum van de stad van Sjanghai is binnnen 20 minuten met de auto te bereiken.

New Space-Time Ruili Hotel Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 




Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within